Hrvatsko društvo za javno zdravstvo

DANI PREVENTIVE 2016

25/03/2016

PREVENCIJA- ”Znanjem do preventive”
Dani preventive 2016. s temom ”Znanjem do preventive”održavati će se od 7. travnja do 31. svibnja 2016. godine u organizaciji Hrvatskog društva za javno zdravstvo i partnera.

DANI PREVENTIVE
program je povezivanja preventivnih aktivnosti u Republici Hrvatskoj s ciljem približavanja mogućnosti prevencije građanima kroz djelovanje različitih zdravstvenih profesionalaca i demonstracije mogućih načina pomoći i samopomoći za građane gdje suprostor, vrijeme, osobe i aktivnosti usmjerene preventivi. Program i koncept Dana preventive prepoznati su u različitim sredinama, ustanovama i organizacijama što potkrepljuje i činjenica o uspješno provedenim aktivnostima Dana preventive u proteklih četiri godina(više informacija možete pronaći na link-u: http://www.361events.org/prevencija2016/program.

”ZNANJEM DO PREVENTIVE”
Ovogodišnja tema ”Znanjem do preventive” ima za cilj ukazati na važnost znanja i informiranja u sinergiji s različitim ustanovama i institucijama u 21 županiji diljem Republike Hrvatske, gdje svaka suradna zdravstvena ustanova i institucija organizira svoje aktivnosti s ciljem prevencije, a prilagođene javnozdravstvenim potrebama građana. Pridružite nam se ZNANJEM DO PREVENTIVE!

Last modified: 23/08/2023